Olen syntynyt ja varttunut Helsingissä ja olen aktiivinen meripartiolainen ja diplomi-insinööri. Olen ollut RKP:n puoluevaltuuston jäsen vuodesta 2021 lähtien ja toimin Helsingin Kansalliskielilautakunnan varajäsenenä. Olen myös toiminut aktiivisesti Teknologföreningenissä, TFiF:ssä ja Suomen Partiolaisissa. Työskentelen projektipäällikkönä, ja vastaan energia-alan digitaalisista ratkaisuista.

*******************************************************************

Jo lapsena olin kiinnostunut siitä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu, vaikuttamisesta ja politiikasta yleensä.

Konkreettisesti tämä näkyi siinä, että toimin yläasteella oppilaskunnan puheenjohtajana kaksi vuotta. Yhdeksännellä luokalla olin TETissä Tuija Braxin luona eduskunnassa. Oli siistiä kulkea 15-vuotiaana eduskuntatalossa, ajaa pater noster -hissillä ja seurata täysistuntoa.

Lukiossa jatkoin oppilaskunta-aktiivina, mutta loppupuolella teini-iässä partiotoiminta muuttui vakavammaksi. Silloin aloin toimia oman lippukuntani ulkopuolella FiSScissä ja Suomen Partiolaisissa.

Opiskeluaikana olin partiotoiminnan lisäksi mukana useissa tehtävissä Teknologföreningenissä ja TFiFissä.

Valmistuttuani diplomi-insinööriksi työskentelin ulkomailla, mutta kun muutin takaisin Suomeen, käänsin huomioni RKP:n puoleen.

Vuonna 2021 asetuin ehdolle kuntavaaleissa. Vaalit menivät hyvin ja kiinnostukseni puoluetta ja puoluepolitiikkaa kohtaan on siitä lähtien vain kasvanut.

Vuodesta 2021 lähtien olen ollut SFP:n valtuuston jäsen. Puoluevaltuuston jäsenenä olen mukana muokkaamassa puolueen politiikkaa, ottamassa kantaa arvokysymyksiin ja laatimassa linjauksia. Ennen eduskuntavaaleja puoluevaltuusto on ollut mukana kirjoittamassa ja hyväksymässä puolueen eduskuntavaaliohjelman.

Vuoden 2021 kuntavaalien jälkeen olen toiminut Helsingin Kansalliskielilautakunnan varajäsenenä. Jäsenenä saa hyvän kuvan siitä, mitä politiikassa Helsingissä tapahtuu - lautakunnissa, kaupunginvaltuustossa, mutta myös keskusteluissa, joita käydään näiden foorumien ulkopuolella.

Nyt eletään vuotta 2023 ja mennään eduskuntavaaleja kohti! Olen iloinen, että puolue on valinnut minut ehdokkaaksi ja tukee ehdokkuuttani! Kiitos luottamuksesta!